Pages

Entri malam ni...test2!!..test2!!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..selamat tgh malam smua..Malam ni hujan lebat sangat2.Tadi dah say bye2 kt fb tp mata tak boleh nak lelaplah,so on9 kjap cari link ke blog kawan fb yg nama yellow..bca2 blog dia n found sesuatu yg menarik ..nak cuba guna kat sini..hehehe..sedang2 wat entri ni ada pula yg baik hati bancuhkan teh 'O' walau tak berapa nak panas..boleh lah...slurrpppp Alhamdulillah sdap!

Dari subuh smlam asyik hujan jer,tp best jugakan cuaca redup..suhu sejuk..so x de alasan org nak merungut dgn panas.Tapi risau juga bila cuaca asyik mcmni,bkn apa..teringatkan mak kat Langkawi n adik-beradik kat pantai timur sana..Harap2 cuaca disana baik2 jer..Aamiin .

Yang sebetulnya tadi ingat nak sembang dgn seseorang .. tapi nampak gayanya orang tu tdur kot..mungkin penat sbb hari ni dia jalan jauh bawa ibunya ke majlis walimah saudaranya.So mlm ni aku layan blog yg tak seberapa ni lah jer..

Suka sangat dgn kawan fb nama Yellow yg der blog juga ni..dia rileks jer..tak terlalu nak org follow. Dulu aku pun cmtu,tp d sbbkan tgk kwan2 duk kejar2 nk sruh org follow,,terikut2 lak dh. Tapi sekarang aku dh kembali buat ikut suka,asalkan aku dpt kepuasan dlm menulis..'what ever i want to'...

oklah..rasanya entri ni cukup sampai sini dlu.Klo ada ideas lg,,nnti tulis lagi..byeeee

2 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

orang langkawi rupanya

cik Honey said...

Ahmad Haziq Azlan@ Mak jer gi duk sana..kami asal Terenganu ..^^"