Pages

Hantu Coklat



Pernah x dengar psl hantu coklat mabuk?..mesti x pernah kan? ni nk bgtau..

One girl ni mmg suka sangat2 ngan coklat dr kcik lg dan yg bg n galakkn dia mesti lah aQ..mak dia,,:)))
tak sangka lak boleh jd tabiat burukl.Nak jd citer..tahun lpas birthday dia,konon nk bg kejutan..bla dia dh msuk tdo..kami pun mulakan operasi buat kek..n persediaan tuk birthday party dia.

kek dh de,cuma nk hias jer,smua bhn dh bli awal2.kek coklat yg dh de sptutnya kna ltk krim segar prisa vanila,tp...jeng,,jeng..jeng...krim tu tk naik msa pkul..hancus!!!!..pikir punyer pikir..dpt idea tuk buat krim coklat gak sbb dh x de kdai yg bukak tgh2 mlm buta kcuali 7eleven.Dlm kdai tu plak yg sesuai tuk ltk atas kek cuma coklat yg ade.Bli lah 2 kping coklat yg peket pling besar.so aQ pun cairkn dgn sdikit susu n butter..x nk bazir..aQ wt 2 lapisan krim tu..mak aiiiii...tebal giler !!...blum mkn tgk cm sedap jer..hihihi..

lpas tu aQ wt hiasan, budak main buai dlm taman kt atas kek tu sbb befday girl ni mmg suka berbuai.bla smua dh siap jer.mula lak operasi bungkus adiah..adoiiyaaiii..smua kbtulan bli coklat lak tuk dia.smua thu tu feveret dia...bungkus jer lah.. .

Tiup belon..gantung..wt banner..mcm2...sampai subuh..lpas subuh..dia dh tercongok atas tangga...ehehehe..
so..dlm ngantuk2...''HAPPY BITHDAY"!!!!!!!!......ngeeengeeehhh....dia sengih.bruk sunggoh!..lpas bsuh muker dia pun dgn riaknyer ptong kek n ngaaaapppppp....mkn kek tu..fuuhhhh..tgk muker dia saat tu..Allah dan kami jer yg nmpak betapa nikmatnyer hidup dia dpt telan coklat pagi2 buta... hakhakahak

so kami pon join lah sma..aQ 2 suap jer..trus rsa cm nk muntah..gila k aper..pagi2 buta mkn coklat..org lain pun tgk mkn ruper xlalu jer..tp still leh telan.pastu smua kata nk tdo kjap sbb dh ngantuk thap dewa dh smua..

Dlm waktu org duk lyan mata..terdengar bunyi kt dapor..smcm jer bunyi..so aQ intai lah..oOooo...befday girl duk mkn dlm peti ais.Makan coklat!!...''udah2,,,gi mndi..krang lak mkn'' aQ sound dia..dia pun tutup n naik atas aQ pon msuk blik trus zzzzZZZZZZZZ

Siang tu dia duk cri psl jer ngan smua org..len mcm jer prangai,aQ tgk jer.Yg plik tu..aci gaduh jer ,mrajuk ..trus gi mkn coklat..mrajuk jer gi mkn coklat..hihihiihii...ALASAN dia rupernyer...;))

Punyer lah byk dia mkn coklat hari tu..nk jd citer lg yg pling truk...

Malam tu dia jd lain mcm sangat2..jln pon senget2 jer..aQ dh jd gelabah giler tgk dia.apalagi trus bawak gi klinik..Doktor ckap,dia mabuk coklat...wakakakaka..padah nyer.Mamai cm org minum todi..
Baru aQ tau coklat bleh buat org pening2 lalat gak.ehehehe..4..5 hari gak dia kna kawal mkn..air just air suam jer yg bleh minum..PADAN MUKA..degil....

Sampai hari ni dia suka coklat..tp dh x berani nk mkn coklat byk2..tp seminggu sekali cek bilik bersepah plastik coklat yg d sorok2...wakakakaka...ni lah dia si Hantu Coklat aQ

2 comments:

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

COKLAT sedap..
tapi sedap sangat akan buat gila..
pastu gigi pown rongak .. ahaha..
padan lah ngn nama hantu coklat..

Mr.A said...

HAHAHAHAHA.. kalau ada gambar lagi best :D